Vooraankondiging griep- en pneumokokkenvaccinaties

Op dit moment lopen volop de voorbereidingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinatiedagen 2020.

I.v.m. de situatie rondom het corona-virus zullen de griepvaccinatiedagen er dit jaar anders uitzien dan u van ons gewend bent.

Vanaf week 39 ontvangt u thuis de uitnodiging met daarin de datum en een tijdslot. Ook zullen de vaccinaties dit jaar op een andere locatie gegeven worden, namelijk tegenover de praktijk bij fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde.

De gekozen data zijn:
– zaterdagochtend 10 oktober (griep- en pneumokokkenvaccinaties)
– zaterdagmiddag 10 oktober
– woensdagavond 14 oktober

Wij verzoeken u vriendelijk op de uitgenodigde tijd en datum te komen. Alleen in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk van deze tijd af te wijken. Hiervoor neemt u contact op met de praktijk.

Mensen die een uitnodiging voor de pneumokokkenvaccinatie krijgen zijn de mensen die dit jaar 73, 74, 75, 76, 77, 78 of 79 jaar zijn of worden.

Heeft u voorheen nooit een griepvaccinatie gehaald maar wilt u dit jaar wel in aanmerking komen? Bel dan met de praktijk zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Let op:
De praktijk neemt maatregelen tegen het coronavirus. Het is daarom veilig om naar de praktijk te komen. U kunt meehelpen:
– Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts.
– Houd 1,5 meter afstand van anderen
– Het dragen van een mondkapje is verplicht
– Neem de uitnodigingsbrief mee naar de afspraak
– U krijgt de vaccinatie in uw bovenarm. Draag daarom korte mouwen.