Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief januari 2022
Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal ontwikkelingen binnen de huisartsenpraktijk.

Huisarts in opleiding
In september 2021 is dokter A.R. Mansour  in onze praktijk begonnen aan het eerste jaar van zijn huisartsopleiding. Hij is bij ons werkzaam tot september 2022. De huisartsen M.M. Toes-Bos en J. van Egmond zijn zijn opleiders.

Vertrek Jakobine van der Zant-Massaar en start Esther van Leeuwen
Op 23 december 2021 heeft praktijkondersteuner Jakobine van der Zant-Massaar haar laatste werkdag bij ons op de praktijk gehad. We wensen haar veel succes en geluk in haar nieuwe werkomgeving.

Per 1 maart 2022 verwelkomen wij Esther van Leeuwen als nieuwe praktijkondersteuner somatiek (-in opleiding) in onze praktijk.

Welkom nieuwe huisarts Max Smits
Vanaf donderdag 13 januari 2022 is Max Smits op donderdagen bij ons in de praktijk werkzaam als huisarts. Ook zal hij op invalbasis regelmatig ons team versterken. Als huisarts in opleiding hebben wij in 2014/2015 zijn vakmanschap en collegialiteit al mogen ervaren.

Maatregelen coronavirus
Om veilige zorg te kunnen verlenen volgens de RIVM richtlijnen kunnen we nog steeds minder patiënten op de praktijk ontvangen dan u van ons gewend bent. Dit betekent dat we, waar mogelijk, ook telefonisch of via eConsult blijven proberen uw vragen te beantwoorden. Twijfelt u over de urgentie van uw klacht, aarzel dan niet om contact op te nemen met de praktijk!

LSP: Betere zorg door volledige informatie
Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. Zonder uw toestemming kunnen andere artsen en apotheken uw gegevens niet inzien, ook niet in noodsituaties. Via volgjezorg.nl/toestemming kunt u uw toestemming regelen en volgen. U kunt dit uiteraard ook op de praktijk doorgeven aan de assistente of huisarts.

U kunt altijd actuele en andere informatie over onze praktijk vinden op onze website: https://huisartsenpraktijk-tjoppe.nl/

Wij blijven er met alle medewerkers naar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij al uw lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.

Voor vragen, suggesties en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief staan wij altijd open.