Welkom nieuwe huisarts Max Smits

Vanaf donderdag 13 januari 2022 zal Max Smits op donderdagen bij ons in de praktijk werkzaam zijn als huisarts. Ook zal hij op invalbasis regelmatig ons team versterken. Als huisarts in opleiding hebben wij in 2014/2015 zijn vakmanschap en collegialiteit al mogen ervaren.

Mijn naam is Max Smits. Ik ben 36 jaar en sinds 5 jaar huisarts. Ik ben de afgelopen jaren bij diverse praktijken in de regio Leiden werkzaam geweest als waarnemend huisarts. Daarbij heb ik nog 1 jaar als huisarts in Nieuw-Zeeland gewerkt. Een indrukwekkend en leerzaam jaar.

Ik heb het eerste jaar van de opleiding tot huisarts bij huisartsenpraktijk ’t Joppe gevolgd. Het betreft zodoende een terugkeer op het oude nest. Mijn partner Emma en ik zijn recentelijk terug verhuisd vanuit Amsterdam naar Den Haag waar wij beiden zijn opgegroeid. Ik heb zin in het aankomende jaar en zie uit naar onze (hernieuwde) kennismaking.