Nieuwsbrief januari 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal ontwikkelingen binnen de praktijkorganisatie.

Huisarts in opleiding
In september 2019 is dokter C. Kuizenga in onze praktijk begonnen aan het eerste jaar van haar huisartsopleiding. Tot september 2020 houdt zij, onder supervisie van de huisartsen M.M. Toes-Bos en J. van Egmond, haar spreekuur.

Afscheid mevr. van der Meer-Medendorp en start C. Bardoel
In december 2019 heeft mevr. van der Meer-Medendorp haar laatste werkdag gehad. Carlijn Bardoel zal haar hier in de praktijk opvolgen. Als huisarts in opleiding hebben wij haar vakmanschap en collegialiteit al mogen ervaren. Per januari 2020 is zij ons team komen versterken.

Praktijkmedewerkers
De ploeg van assistentes bestaat uit: Jeannette de Haas-van der Goes, Kitty van Leeuwen, Suzanne van den Bel-Martens, Jakobine van der Zant-Massaar, Jolien Welboren en Soumaya Montacir. Soumaya is in oktober 2019 in onze praktijk als doktersassistente gestart.  Regelmatig begeleiden wij een doktersassistente in opleiding. Vanaf februari komt Noa van der Geest bij ons stagelopen.

Wijziging werkdagen praktijkondersteuners:
Carla Langezaal-Bons heeft op maandagochtend, dinsdag en woensdagochtend spreekuur. Jakobine van der Zant-Massaar heeft op dinsdagmiddag en donderdag spreekuur.

Jill Peters, POH GGZ heeft op woensdagmiddag en vrijdag spreekuur.

Wijziging assistentespreekuren
Op dinsdagmiddag komt het assistente spreekuur te vervallen.

De dagen en tijden zijn daarom als volgt:
Maandag:         9.00 – 10.30 uur en 13.30 – 16.30 uur
Dinsdag:           9.00 – 10.30 uur
Woensdag:       8.30 – 10.30 uur en 14.15 – 16.00 uur
Donderdag:      9.00 – 10.30 uur
Vrijdag:             9.00 – 10.30 uur en 13.30 – 16.00 uur
Voor een bezoek aan het assistentenspreekuur dient u van te voren een afspraak te maken.

Op het assistentespreekuur kan tegenwoordig ook een ECG en een halfuurs-bloeddrukmeting gemaakt worden. Daarnaast kan er een eventrecorder aangemeten worden.

MijnGezondheid.net
Vanaf 1 januari 2020 zijn wij gestart met MijnGezondheid.net. Dit als aanvulling op onze dagelijkse praktijk. Met MijnGezondheid.net is onze huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag digitaal bereikbaar. MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om online afspraken te maken, herhaalrecepten te bestellen en labuitslagen in te zien. Daarnaast wordt het in de toekomst mogelijk een samenvatting in te zien van uw medisch dossier, inclusief uw medicijngebruik. Heeft u een medicatiepaspoort (met uw chronische mediatie) nodig dan kunt u deze ook zelf printen. Indien u hiervan gebruik wil maken, meld u dan aan via: www.MijnGezondheid.net

Wachtkamerscherm
Op 22 januari is er in onze wachtkamer een wachtkamerscherm geïnstalleerd. Hierop vindt u o.a. informatieve filmpjes en de nieuwste informatie over de praktijk.

Stoppen met roken
Als u stopt met roken is het erg prettig als u er niet alleen voor staat. Om het uzelf daarom makkelijker te maken kunt u zich aanmelden voor stoppen met roken begeleiding in onze huisartsenpraktijk. U kunt bij ons een afspraak maken met de praktijkondersteuner die u middels persoonlijke gesprekken ondersteuning biedt. Dit traject zal ongeveer 12 weken in beslag nemen met 6 persoonlijke contact momenten.

U kunt altijd actuele en andere informatie over onze praktijk vinden op onze website: https://huisartsenpraktijk-tjoppe.nl

Wij blijven er met alle medewerkers naar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij al uw lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.

Voor vragen, suggesties en / of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief staan wij altijd open.